Varför tar det så lång tid?

Nu är den färdig! Lilla barnkammarboken: Sju små sagor-skivan. Innehåller, precis som det låter, sju klassiska sagor som t.ex. Hans och Greta, Tre små grisar, Rödluvan…

Det är roligt att skapa skivor, speciellt när vi använder proffs: Tomas Bolme (ingen har väl missat hans Tintin-inläsningar), Sharon Dyall och en helt ny förmåga i dessa sammanhang; artisten Magnus Carlsson (jag gillar verkligen hans sångröst, så jag ville testa och det gick jättebra). Skivan ingår, som vanligt, i själva boken med samma namn.

Men färdig och färdig… Mitt jobb, som förläggare och redaktör, är färdigt, men boken är ju tyvärr inte tryckt. Så ni andra får vänta ända till mars/april om ni vill lyssna – för vi trycker denna bok i Hongkong… Tråkigt när jag just nu är så uppfylld av hur fin och rolig denna bok blir.

Men ni kan åtminstone kika lite på några färgutskrifter från boken nedan. För illustratörerna är ju proffs de också. Utskrifterna nedan är av Mati Lepp, Charlotte Ramel, Catarina Kruusval, Marit Törnqvist och Gunilla Hansson.

/Annika
PS. Det finns ju två andra Lilla barnkammarböcker, som ni kan njuta av medan ni väntar på den nya…

Detta inlägg publicerades i Bonnier Carlsen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför tar det så lång tid?

  1. Lena Floser skriver:

    Vilken Magnus Carlsson? Barbados eller Weeping willows?

  2. Bonnier Carlsen * skriver:

    Barbados-Magnus var det jag menade. Men den andra Magnus Carlson är också med på ett hörn, på Den skimrande barnkammarbokens skiva.

Kommentarer är stängda.