Nya böcker och hint om sommarläsning!

Tro inte att det varit tyst på bloggen för att vi varit jullediga extra länge – här produceras böcker i rasande fart! Före jul arbetades det hektiskt med att få klart allt som skulle gå till tryck och som redan eller åtminstone snart finns i en bokhandel nära dig – håll utkik efter Den dansande djävulen som är första delen i Martin Widmarks nya spännande och suggestiva trilogi om Tyko Flores och hans resa genom tre världar. Den första boken i Jo Salmsons nya serie Häxfolket landar också snart på bokhandelsdiskarna, liksom en ny bok av Neil Gaiman, vampyrböcker av PC och Kristin Cast samt LJ Smith, flera nya fantastiska bilderböcker och mycket mer! Läs om allt på www.bonniercarlsen.se.

Och igår var sommaren redan här, för då presenterades hela sommarlistan för våra säljare. Så nu är sommarläsningen räddad och vi kan stolt avslöja att det kommer massor av härliga böcker till sommaren!

Pekböcker i nytt stort format av Jan Lööf samt Katerina Janouch & Mervi Lindman, den nya fina antologin Litens sagoskatt med sånger, dikter och sagor för hela familjen, en stojig bilderbok med dvd, och flera lättlästa böcker om bl a hästar, kärlekskriser och agenter för nybörjarläsarna. Samt andra delen i Jo Salmsons serie Häxfolket!

För de lite äldre kommer bland annat första delen i en alldeles ny hästserie av Inger Frimansson, en härlig tonårsbok om att vara kär i kärleken av Lina Forss, andra delen i Denise Rudbergs populära Baristas-serie samt en humoristisk och dramatisk tonårsbok av Peter Barlach. Det finns förstås även något för vampyrboksälskarna till sommaren, och nu lanserar vi även en ny serie där Iliaden möter Twilight! Vad händer egentligen när grekiska gudar börjar blanda sig i en helt vanlig high school-tjejs liv…?

Om någon vecka kan ni läsa mer om dessa och alla andra sommarböcker på vår hemsida!

/Ulrika

Detta inlägg publicerades i Bonnier Carlsen. Bokmärk permalänken.