En ovanlig bok

I höstas hade några av oss fördelen att jobba med ett nyskapande projekt av författaren Pernilla Glaser. På bloggen www.undertrottoaren.se fick nämligen läsarna bestämma vad som skulle hända, och varje vecka skrev Pernilla ett nytt kapitel. Så här skrev vi om arbetet just då.

Att arbeta med en berättelse på det här sättet var utmanande, men också väldigt spännande. Det gav också upphov till en del intressanta frågor angående hur författare och vi som redaktörer arbetar med text, och gjorde att vi fick direktkontakt med läsarna. Kanske borde vi låta er påverka handlingen oftare? Döm själv. Nu finns nämligen Under trottoaren som bok.

Sam, Lova och Astra är alla på flykt från och på jakt efter något. Läs om vad som händer när deras vägar korsas i den pulserande, ständigt föränderliga och mystiska värld som finns i (och under) en helt vanlig stad.

/Marcus

http://www.undertrottoaren.se

Detta inlägg publicerades i Bonnier Carlsen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En ovanlig bok

  1. Elin Siltala skriver:

    Ett coolt sätt att få fram en bok. Även om men som författare kanske inte vill att alla ideér ska komma från läsare kan man använda det som en insperationskälla.
    Det borde ni helt klart göra igen!

Kommentarer är stängda.