Jennifer Lawrence som Katniss?!

HUNGERSPELEN ska bli film, och Hollywood och filmvärlden surrar av rykten: vilken ung stjärna ska få spela Katniss, den fantastiskt coola huvudkaraktären i Suzanne Collins trilogi?

De senaste uppgifterna gör gällande att det blir Jennifer Lawrence, mest känd för sin rollprestation i "Winter's bone" – som hon också blev Oscarsnominerad för i år.

http://moviesblog.mtv.com/2011/03/17/jennifer-lawrence-katniss-hunger-games/

Åh, jag känner mig lite tveksam. Jag tänker mig någon mer Rooney Mara-aktig typ (ni vet, hon som ska gestalta Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor).  Jag har å andra sidan inte sett Lawrence i något, men hon känns inte … Katniss.

Vad tycker ni? Bra val med Jennifer Lawrence? Dåligt?
Varför?

//Tove

Detta inlägg publicerades i Bonnier Carlsen och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jennifer Lawrence som Katniss?!

  1. Bonnier Carlsen * skriver:

    Har man sett Winter’s Bone kan man ändå se att hon har potential. Jag tycker hon verkar ha en ”edge”, och det djup som krävs för att spela Katniss. Har sett kommentarer som att hon är för snygg och för blond, men sånt är ju inte så svårt att ta bort om filmbolaget vågar. Men jag är mer skeptisk angående just regissören, Gary Ross. Han har förvisso både skrivit, producerat och regisserat, men hans filmer (Big, Pleasantville, Seabiscuit, Sagan om Desperaux) har varken imponerat eller gjort mig alltför besviken. Risken är att det blir sådär lagom Hollywood-ointressant.
    Läs böckerna först om du inte gjort det! : )
    /Marcus

Kommentarer är stängda.