En magisk kväll i John Greens anda

För ett tag sedan hade jag en alldeles fantastiskt härlig kväll på jobbet. Vi på förlaget hade nämligen bjudit in ett gäng bloggare för att prata om en bok, som väl ingen kunnat undgå att vi gillar skarpt: John Greens Förr eller senare exploderar jag.

Det blev en helt otroligt inspirerande kväll helt i litteraturens tecken. Lisa Bjärbo (som bloggar på Onekligen) var samtalsledare och styrde galant diskussionen runt bordet och alla fick prata, prata, prata om denna bok som berör på så många olika plan och är kryddad med citat som är så bra att man bara önskar att man kunde få ur sig något hälften så bra någon gång i livet.

Kvällen i (suddiga mobil-)bilder:

IMG_1186 IMG_1188   IMG_1193 IMG_1194 IMG_1195

Stort tack till Ingerun, Jonna, Alva, Johanna, Heléne, Linnea, Emeli, Amelie, Anna, Pia, Helen, Josefin, Lotta, Sebastian och Eva för att ni kom!

Just nu pågår en bloggstafett om denna makalösa bok. Vill du vara med? Skicka ett mejl till: tove.kullenberg@bonnierforlagen.se

Detta inlägg publicerades i Event och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En magisk kväll i John Greens anda

  1. Tack för att vi fick komma!

  2. Emeli skriver:

    Tack för en trevlig kväll! Jättebra initiativ, jag fick ut så mycket mer av boken nu och kan rekommendera den inte bara hjärtligare utan också till fler grupper.

  3. Tack själva! Det var en väldigt trevlig kväll och jag hoppas det blir fler tillfällen att ses.

Kommentarer är stängda.