”Hur ser vi framtiden?” – Linda Belanner & Fredrik Perssons sista gästinlägg!

När vi skriver det här har jag och Linda gett ut två gemensamma böcker. Tiden som debutant är officiellt över och häromdagen beviljades till och med medlemskapet i författarförbundet. Livet i stort har inte förändrats, men samtidigt så har det ju gjort det. På flera, små sätt som tillsammans betyder så mycket för mig. Det är något stort som hänt, i det lilla. Något som jag velat så länge, utan att ens våga drömma om det.

Hur ser framtiden ut nu? Blir det fler böcker?

Mitt svar på den frågan är absolut!

Just nu ägnar jag mig åt ett eget, nytt projekt. Jag tänker mig att det är för lite äldre, för jag vill krypa längre in bland skuggorna och skrämmas lite. Det är inte tillräckligt klart för att säga mycket mer om ännu, men jag hoppas att det kommer mer om det snart. Jag filar även på en del annat som bara är på idéstadiet. En del av det är mer fantasy, men jag vill även ge mig på science fiction och kanske till och med någon slags thriller.

Och någon gång kommer säkert Linda och jag att skriva mer tillsammans också. Vi vet inte om vad, och vi vet inte när. Men någonting blir det, alldeles säkert.

Fredrik Persson

"Och bingo är bara för de förlorade" av Linda Belanner och Fredrik Persson

”Och bingo är bara för de förlorade” av Linda Belanner och Fredrik Persson

Fredrik är Mr Pepp. Han driver på mig och mina idéer och han driver på oss. Just nu vilar Zahra, Mattias och Göran. Men man vet aldrig. Jag skriver på en barnteaterpjäs och på sagor för mindre barn. Jag har en treåring hemma och det är så otroligt roligt att vara nära i det språket och i den världen.

Tankarna och världen är vidöppen och oskriven för en treåring. Orden hamlar huller om buller och allt kan hända. På en promenad till dagis kan jag få reda på att en-grävskopa-egentligen-är-en-dinosaurie-som-har-fryst-till-is-eftersom-den-elaka-häxan-aldrig-fick-köttbullar… Jag försöker ta med mig lite av den blicken, den öppenheten.

Linda Belanner

Tack Fredrik och Linda för att ni har gästbloggat här hos oss!
Missa inte deras nya bok om Zahra, Mattias och Göran ”Och bingo är bara för de förlorade”, den spännande uppföljaren till ”Du kanske inte vet det, men Döden spelar faktiskt inte handboll”.

Detta inlägg publicerades i Bokförlag. Bokmärk permalänken.