Lina Forss gästbloggar: Mamma, skriver du BARA böcker om kärlek?

Mamma, skriver du BARA böcker om kärlek?

Vi sitter på Gotlandsfärjan och min tolvåriga dotter är lite förbannad på mig för att jag har träffat en man så hon bråkar. Försöker plocka isär mig. Kärlek är skräp tycker hon, till för svaga människor som jag. Ärligt talat, fyra böcker om Timotej som bor i London och är tokig i killar?

Handboll däremot är livet tycker Lilla H. När jag påstår att jag VET att hon kommer att börja gilla killar eller tjejer eller både och blir hon galen. Jamen, hur kan man gilla någon mer än handboll? Skulle vara hunden då, Saschisen.  Och i H’s mobil finns nedräkningsappar till alla cuper vi ska åka på. Och faktiskt har jag tänkt skriva en bok om en liten tjej som heter Dåren och har en brorsa som heter King och en som heter Starboy. Vad Dåren gillar? Inte sina brorsor i alla fall. Bara handboll, och ibland sin mamma när hon inte är kär.

Skulle en bok om Sveriges bästa lilltjejslag i handboll vara kul att läsa? Om hur de bråkar och blir sams och nyps lite på planen och har vattenkrig med killag och blir förbannade på manliga tränare som säger att de inte får sminka sig?

/Lina

Hälsa på Lina Forss på hennes blogg!

BannerFull

Detta inlägg publicerades i Böcker, Bokförlag, Bonnier Carlsen, Författare och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.