Tävla och vinn våra nya antologier!

Du kan nu tävla om de två första böckerna i antologiserien Du och jag, min skatt: Ettåringen och Treåringen. Böckena ingår i den nya färgsprakande antologiserien, som är uppdelad efter ålder och baserad på barnets utvecklingsfaser.

Du och jag, min skatt: Ettåringen Du och jag min skatt: Treåringen

Ettåringen och Treåringen är två böcker fullproppade av härliga sånger, ramsor, pekbilder och massor av annat spännande för alla som fyller, eller redan fyllt, ett år respektive tre år. Här ryms gamla och nya favoriter, rikt illustrerade av flera av våra främsta svenska illustratörer.

För att ha chans att vinna behöver du svara på följande tre frågor:

1) Hur många delar kommer det att bli i antologiserien Du och jag, min skatt?
1. 
Fem
X. Sex
2. Sju

2) Vilka två delar kommer ut hösten 2013?
1. 0 år och 1 år
X. 1 år och 2 år
2. 1 år och 3 år

3) Vilken är din favoritsaga/-sång/-dikt/-ramsa och för vilken ålder passar den bäst tycker du?

Skicka svaren till webb@bonnierforlagen.se tillsammans med namn, postadress och e-postadress senast den 30 november 2013. Samtliga vinnare presenteras på vår hemsida under december.

1:a och 2:a pris
Du och jag min skatt: Ettåringen, Du och jag min skatt: Treåringen samt en Du och jag, min skatt-mätsticka att sätta på väggen för att mäta längden på barn.

3:e – 6:e pris
En (1) av böckerna Du och jag min skatt: Ettåringen eller Du och jag min skatt: Treåringen(pristagarna väljer själva vilken av de två böckerna de vill vinna)

Stort lycka till!

Detta inlägg publicerades i Tävling och märktes , . Bokmärk permalänken.