Mer John Green åt folket! – Ny bloggstafett för John Greens ”Pappersstäder”.

När Johns Greens bok ”Förr eller senare exploderar jag” svepte in över det svenska bokbloggslandskapet förrå året så kände vi på Bonnier Carlsen att den här boken måste vi fortsätta att prata om tills ALLA har läst den. För precis så bra var den. Därför startade vi en bloggstafett där tanken var att olika bokbloggar skulle skriva om boken och sen länka vidare både till den blogg som tog över stafettpinnen och till föregående skribent.

På det här sättet så skapades det ett samtal kring denna makalösa roman. Det blev också ett sätt för bloggarna som var med att länkas samman, få nya läsare och göra det som de gör bäst, skapa intresse kring läsning och böcker.

När John Greens ”Pappersstäder” nu kommer ut i bokhandeln vill vi ta chansen att starta en ny bloggstafett. Vi hoppas att så många som möjligt av er som var med senast är peppade på att delta igen och att nya bloggare lockas av stafetten som drar igång i början av februari. För visst är vi alla lika sugna på att läsa mer John Green?

9789163877360

Om du vill vara med i stafetten så lyfter vi ditt inlägg här på vår hemsida, på bloggen, i vår facebook och twitter. Och vi vill gärna att du länkar, dels till inlägget innan och dels till inlägget som kommer efter.

Är du intresserad av att vara med så kan du anmäla dig här i kommentatorsfältet eller hos mig; fredrik.green@bonnierforlagen.se

/Fredrik (Praktikant Bonnierförlagen)

Detta inlägg publicerades i Bokförlag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mer John Green åt folket! – Ny bloggstafett för John Greens ”Pappersstäder”.

 1. Emma Boman skriver:

  Det låter som en kul idé. Skulle gärna vara med!

  Hälsningar
  Emma Boman
  Detmorkatornet.blogspot.com

 2. Pingback: ”Förr eller senare exploderar jag” vinnare av Bokbloggarnas litteraturpris 2013 | Bonnier Carlsens blogg

 3. Karin Eggert skriver:

  Vill gärna ha för collaget, om ingen annan collagetbloggare paxat
  http://www.collaget.blogspot.com/
  Karin
  c/o Gamlestadens bibliotek
  Box 130 84
  402 52 Göteborg

Kommentarer är stängda.